Donderdag: Spaghetti Bolognese
Vrijdagavond: Bloemkool, aardappelen en verse worst
Zaterdag waren we niet thuis
Zondagavond: naar de McDonalds
Maandagavond: rijst met kip/kerriesaus
Dinsdagavond: aardappelpuree, rodekool en verse worst
Woensdag: verse spinazie met pesto-roomsaus en pasta
Farfalle met spinazie-pesto-roomsaus
Ingrediënten voor 4 personen
450 gram verse spinazie1 ui
250 gram crème fraîche
2 à 3 scheppen groene Pesto
Halve gele paprika
4 Tartaartjes
Pijnboompitjes
(Glutenvrije) Pasta naar keuze - bijv. Farfalle
Olie
Zout
Peper
Bereiding
Snipper de ui, snij de paprika.Doe olie in de pan en bak de pijnboompitjes snel krokant.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de gesnipperde ui in olie, voeg de verse spinazie toe en bak 5 minuten mee.
Voeg de crème fraîche en pesto toe, zout en peper naar smaak.
Voeg de paprika toe.
Bak ondertussen de tartaar in ca. 5 tot 7 minuten in een koekenpan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten