woensdag 27 maart 2013

Varkenshaas ingerold in bacon

Wat aten we de afgelopen week?
Woensdagavond: Biefstuk, salade met ananas en komkommer en restje witte bonen in tomatensaus.
Donderdagavond: rijst met kip en wokgroente
Vrijdagavond: Zalm (ik)/Kip (de kinderen) met rijst en wokgroente
Zaterdagavond: prei-quiche (ik), pizza (de kinderen)
Zondagavond:  Risotto, Salade en kip uit de oven.
Maandagavond: Pasta Broccoli/gehakt/tomaatsaus.
Dinsdagavond: Varkenshaas in bacon, wortel/doperwten en krieltjes

De keuze is gevallen op het avondeten van gisteren (gemaakt door manlief):

Varkenshaas ingerold in bacon

Ingrediënten voor 4 personen

2 Varkenhaasjes
2 pakjes Bacon
wortels/dopertwten uit de diepvries
zak krielaardappeltjes
vloeibare bakboter
paprikapoeder, zout, peper naar smaak


Bereiding

Rol plakjes bacon om de varkenshaasjes.
Verhit de bakboter en bak de varkenshaas gaar, keer af en toe om.
Verhit in een andere pan bakboter en bak de krieltjes lekker knapperig. Strooi er paprikapoeder overheen, voor een mooie kleur.

Lekker hierbij zijn gebakken uitjes en champignons. En voor de liefhebber een Béarnaise saus.
Maar dat zijn weer 2 pannen extra voor de afwas :-)

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: