woensdag 3 april 2013

Kipfilet met kleurige rijst

Wat aten we de afgelopen week?
Woensdagavond: Rijst met kip/wokgroente in zoetzure saus
Donderdagavond: broodje hamburger (gezond)
Vrijdagavond: kipfilet met wortel/doperwten/rijst.
Zaterdagavond: uit eten
Zondagavond: brood maaltijd
Maandagavond: Penne met paprika/gehakt/tomatensaus.
Dinsdagavond: patat met appelmoes, kippevleugeltjes/loempia en salade met tomaat/komkommer (dat dan weer wel...)

De keuze is gevallen op het avondeten van vrijdag:

Kipfilet met wortel/doperwten/rijst

Ingrediënten voor 4 personen

4 kipfilet
1 zak wortels/doperwten uit de diepvries
1 pak zilvervliesrijst
paprikapoeder, zout, peper naar smaak



Bereiding

Bestrooi de kipfilets met paprikapoeder, zout en peper naar smaak.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de wortel/doperwten ca 15 minuten.
Verhit de bakboter en bak de kipfilets gaar in ca 15 minuten, keer af en toe om.

Lekker fris hierbij is een tomaatje of wat komkommer.
En als je echt niet van droge rijst houdt, smaakt kerriesaus er het lekkerste bij.

Eet smakelijk!



Geen opmerkingen: