Woensdagmiddag: Glutenvrije koekjes gebakken
Woensdagavond: Pasta met bolognese saus
Donderdagavond: Witlof schotel
Vrijdagavond: Rijst met 'restjes' saus
Zaterdagavond: Tosti's
Zondagavond: tapa's op een verjaardag
Maandagavond: Andijvie, aardappels en schnitzel
Dinsdagavond: rijst me zoetzure saus met banaan!
De keuze is gevallen op het avondeten van vrijdag:
Glutenvrije zandkoekjes
Ingrediënten voor 1 bakblik
Schär voor cake en koekjes1 ei
melk
zakje bakmeel
zakje vanillesuiker
koekvormpjes
deegroller
beetje glutenvrije bloem
Bereiding
Maak van de bloem, suiker, ei, melk en bakmeel een samenhangend deeg.Leg dit - in plastic folie - 1 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bestrooi het aanrecht en de deegroller met glutenvrije bloem.
Rol het deeg uit en haal met de vormpjes zoveel koekjes als mogelijk eruit.
Leg de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak de koekjes in de oven ca 10 minuten. Check of ze niet zacht meer zijn.
En dan nóg 10 minuten om ze mooi bruin te krijgen.
Lekker hierbij is om er daarna poedersuiker op te strooien of ze te versieren met rozijntjes of kleine snoepjes (glutenvrij natuurlijk)
Heerlijk met een kopje thee of limonade erbij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten