woensdag 24 april 2013

Pastasalade mozzerella/pesto

Wat aten we de afgelopen week?
Woensdagavond: gehaktballen met rodekool en aardappelpuree
Donderdagavond: brood met knakworstjes
Vrijdagavond: Chinees gehaald (verjaardagseten)
Zaterdagavond: tapas (uit eten)
Zondagavond: pastasalades (tonijn, zalm en mozzerella/pesto)
Maandagavond: restanten pasta ;-)
Dinsdagavond: speklap, spinazie en krielaardappeltjes (gekookt)

De keuze is gevallen op het avondeten van zondag:

Pastasalade met tomatensaus/pesto/mozzerella saus


Ingrediënten

pasta naar keuze (meer kleuren fussilli staat gezellig...)
mozzerellini (kleine bolletjes)
pesto
tomatensaus
zongedroogde tomaatjes
gele paprika

bereiding

Kook de pasta beetgaar en laat afkolen.
Snij de paprika en tomaatjes in stukjes.
Doe de tomatensaus met alle ingrediënten in een schaal. Meng als laatste de fussilli erdoor.



Heerlijk met een stokbroodje kruidenboter erbij.

Eet smakelijk!



Geen opmerkingen: