zondag 11 augustus 2013

Glutenvrije BBQ ideëen

Tijdens de vakantie in Frankrijk hebben we allerlei glutenvrije BBQ ideëen uitgeprobeerd.
Maïs, Paprika, Ui, Champignons groot en klein, alles werd gegrild ;-)
Als vlees aten we Merguez worstjes, Hamburgers (puur rund), Kipfilet, Kalkoenspiezen en Koteletten. We zijn heel blij dat in Frankrijk al het vlees relatief duur is, want dit betekent dat er weinig zetmelen en andere zaken aan toe worden gevoegd. Het meeste is puur vlees, met hier en daar wat kruiden;-).
Vis en schelpdieren vonden we deze vakantie te kostbaar, maar anders hadden we zeker gamba's en Langoustines (grote garnalen) gegeten.
Glutenrij stokbrood van Schär hadden we bij ons én was te koop bij de HyperU in Privas. Dat bakten we af in een klein T.efal-oventje dat ik van mijn ouders had geleend (we hadden elektra bij onze tent bijgeboekt.)

Hieronder een impressie...








Geen opmerkingen: