woensdag 9 januari 2013

Pasta met kip, perzik en roomkaas

Pasta met kip, perzik en roomkaas


Ervan uitgaand dat dit wordt gemaakt in een gezin met personen die wel en geen gluten eten, gebruik je twee losse pannen en kook je pasta met gluten en pasta zonder gluten apart van elkaar.


Ingrediënten voor 4 personen


300 gram kipfilet
Halve rode puntpaprika
Half bakje champignons
1 stronk prei
1 ui
1 blikje perzik
Vloeibare bakboter of olie
Zout
Peper
Philadelphia kaas 'gegrilde paprika'
(glutenvrije) pasta


Bereiding


Snij de ui, prei, champignons, paprika en kipfilet in stukjes.

Kook de pasta in twee verschillende pannen gaar zoals op de verpakking staat.

Fruit de ui in de olie. Voeg peper en zout naar smaak toe. Bak de kip mee tot het gaar is. Voeg de paprika en champignons toe. En als laatste de prei. Voeg de roomkaas toe en laat dit smelten.
Snij de perzik in stukjes.
Verdun de saus met perziksap.
Voeg de perzik toe.


Eet smakelijk!



1 opmerking:

Marijke zei

Mmm zou het zo gaan maken!
groetjes van Marijke